Boks meny
Info-meny

10.april: Både Risør og Nesodden er blitt Eliminate Model Club.

24. feb:  Nyhetsbulletin nr. 3 2014 - se Siste nytt

15. feb:
KIEF Update for februar - KLIKK HER

22.jan: Boka om Kiwanisdukken er til salgs:- se Siste nytt

8.des: Håndbok for tillitsvalgte og Kvalitetshåndboken revidert -
se Medlemssider

Oversikt kontonumre - klikk her

Bestill minnepinne her - klikk her

Bestill Kiwanissjekken her - klikk her

Bestill Medlemsbevis her - klikk her

- se oss på Facebook

HVA ER KIWANIS

Kiwanis er en internasjonal, humanitær organisasjon av frivillige som aktivt arbeider for barn og unge.
Vårt motto er: "BARN FØRST OG FREMST".

Kiwanis International er en verdensomspennende, humanitær serviceorganisasjon med ca 600 00 barn, ungdom, kvinner og menn i mer enn 90 land som medlemmer.
Organisasjonen er åpen for alle som gjerne vil gjøre en innsats for de svakeste og dårligst stillte gruppene i vårt samfunn. Det finnes Kiwanisklubber på store og små steder over hele verden. Medlemmene møtes regelmessig for klubbarbeide, inspirasjon og sosialt samvær.

Navnet Kiwanis er et indiansk uttrykk, "Nunc Keewanis", og kan fritt oversettes med "å realisere seg selv".

Her kan du lese mer om Kiwanis (OM KIWANIS), eller bruk lenkene til venstre.

Kiwanis International District Norden omfatter  Norge, Sverige og Danmark, og er ett av 11 distrikter i region Europa.
Distriktet ledes av en "Guvernør" -
se her

Distriktet er i sin tur inndelt i 10 divisjoner, som hver omfatter et antall klubber som henger geografisk sammen.
Divisjon Indre Østland er en av disse divisjonene. Mer om denne divisjonen finner du ved å bruke lenkene til venstre under "Divisjon Indre Østland"

Ved å klikke på lenken Divisjoner og klubber - til venstre - kan du se alle divisjonene og klubbene, og lese mer om dem på deres hjemmesider. Der vil du også finne informasjon om hvordan du kommer i kontakt med en klubb på/i nærheten av ditt hjemsted.
16.04.2014 09:14:12
OXX.Authorization.User.Username:kiwanisuser (UK)