Hvordan bli medlem

Slik blir du medlem

Det er ikke mulig å være medlem av Kiwanis International (KI) direkte så du må eventuelt melde deg inn i en lokal Kiwanisklubb.

Det er mange fordeler ved å være medlem av en klubb – et fellesskap med likesinnede, kameratskap og godt miljø, et godt sosialt nettverk og anledning til å hjelpe de som trenger støtte; i ditt lokalsamfunn og rundt omkring i verden.

Slik blir du medlem i en Kiwanisklubb.

Åpne klubber. Nesten alle klubbene i Norden er såkalte «åpne klubber». Der kan enhver bli medlem ved å melde seg inn direkte til klubben, evt etter en kontakt og nærmere informasjon om hvordan. De fleste vil her ha en innmeldingsblankett og det stilles IKKE spesielle krav/betingelser for klubb-medlemskap. De enkelte klubbers status finner du på siden Finn en klubb.

Kort om opptaket.
I de fleste klubber foregår opptaket ved en enkel, men stilig og minneverdig seremoni, helt uten mystiske ritualer eller prøvelser. På den måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte. Siden vil du bli orientert om Kiwanis og om aktiviteter, prosjekter og virksomheten i klubben i  nødvendig utstrekning..

Vi ser frem til å møte deg!