Påskegaver fra Kiwanis Viken

Gullhaug

Gullhaug sykehjem

Kiwanisklubbene i Viken gir påskegaver til sykehjemmene i nærområdet.

Øistein Klemp fra Kiwanis Club Oslo med flott ide og initiativ i disse koronatider som førte til gavedryss
i de enkelte klubbenes nærområde.

«Påskegave» fra Kiwanisklubbene i Viken til sykehjem i nærområdet

Med bakgrunn i ide og flott initiativ fra Øistein Klemp i KC Oslo kjøpte de fire Kiwanisklubbene i divisjon Viken (KC Oslo, KC Oslo St. Hallvard, KC Oslo Syd og KC Byrgin) inn 15 nettbrett 07.04.2020. Disse ble delt ut til sykehjem i den enkelte klubbs nærområde (Madserudhjemmet, Ellingsrudhjemmet, Kantarellen Bo- og Rehabiliterings-senter og Gullhaug sykehjem).

Sykehjemmene fikk ett nettbrett til hver av sine avdelinger.Tanken bak dette påskeprosjektet var å gi beboerne på sykehjemmene mulighet til å kommunisere med slektninger og venner ved hjelp av både internett og billedtelefon i disse «koronatider» når de ikke kan få besøk. Da gjør vi en innsats både for yngre og eldre!

Ellingsrud

Hos Ellingsrudhjemmet

Representantene for de fire sykehjemmene som mottok nettbrettene, ble gledelig overrasket over den flotte påskegaven!
De uttrykte stor takknemmelighet på vegne av beboerne for dette fine tiltaket. De mente at det ville gjøre hverdagen lettere både for ansatte, beboere og pårørende.

Madserud

Hos Madserudhjemmet

Det har nå blitt sendt ut oppfordring til alle viseguvernørene i Norden om å sette i gang slike prosjekt i sine divisjoner! Prosjektet har fått tilslutning både fra guvernør Sverre 2019-2020 og neste guvernør Kari.