DS-møte på nett

Historisk begivenhet da årets DS-3  ble gjennomført på digital plattform (Zoom).

Så er det bevist at «vi kan hvis vi vil». Lørdag 9. mai 2020 ble historisk for Kiwanis Norden. Da ble nemlig tidenes første Distriktsstyremøte gjennomført på en digital plattform.

Og det gikk glimrende!

Den siste halvtimen før DS 3 skulle starte – denne gang som videomøte – ble det jobbet hektisk og  med stor spenning for å logge seg på møtet med PCer, I-pader og telefoner. Men under kyndig ledelse av Ståle Ringsby kom alle på plass med både lyd og bilde og kunne høre Guvernør Sverre Hauger ønske velkommen til dette historiske møtet. La oss si det med en gang – det gikk strålende og ble en god erfaring videre fremover.

Her møtte så og si hele Distriktsstyret, komitelederne og diverse ansvarshavende på flere felt. Antall deltakere kom dermed opp i 22.
Møte ble gjennomført omtrent som tidligere. En forskjell var det at «dataguruen» var ordstyrer – noe han gjorde på en utmerket måte.
Dermed er det bare å vise til referatet når det kommer.

Og vi kan bare konstatere med en gang – det gikk kjempefint og ble vellykket.

Digitale plattformer er godt å ha i krisesituasjoner – som koronakrisen, Dette skal selvsagt ikke erstatte tradisjonelle møter, men er et godt supplement til allerede eksisterende møtedrift. Det er bare å ønske Kiwanis Norden «Velkommen til fremtiden».