Nytt Kiwanisår 2021-2022

Godt nytt administrativt år i Kiwanis!

Kiwanisåret går fra 1.oktober det ene året til 30 september i neste år. Dermed starter i dag et nytt år.

Etter å ha vært hemmet av strenge regler og begrensinger under koronapandemien ser vi med stor glede frem til å komme i gang med vårt humanitære arbeid. Vi ønsker oss alle en fin tid fremover der vi med full kraft kan gjennomføre flotte prosjekter til glede for de som trenger støtte i vårt samfunn.
Samtidig håper vi at alle i våre lokalsamfunn skal få det bedre og at vi blir enda bedre i stand til å støtte der det trenges.

Vår nye guvernør, Nicolay Grøndahl, som nå har overtatt kommer fra Åsgårdstrand. Vi ønsker ham all mulig hell og lykke i hans gjerning det nærmeste året. Store utfordringer ligger fremfor oss; vi trenger mange flere medlemmer, flere klubber som setter oss i stand til å gjennomføre enda flere prosjekter.

Lykke til!